www.zsido.hu Kattintson a hirdetésre!
Vitafórum  
Figyelem, a vitafórum tartalmát moderátorok ellenőrzik. Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozza.

Ugrás Témához: ElôzôKövetkezô
Ugrás: Üzenet ListaÚj TémaKeresésBejelentkezés
Ugrás oldalra:  ElôzôElsô...111112113114115116117118119120121
Aktív Oldal:121 , összesen 121
Re: Hírek
Hozzaszóló: chatul (Bejelentkezett IP)
Dátum: July 18, 2009 02:23PM

Az a vegetatív idegrendszertöl van. Csak a jógik képesek uralni. Az imával való gyógyítás tudománytalan, mert nem bizonyítható, nem cáfolható. Amikor ezzel kísérleteznek, akkor soha nem lehet tudni, hogy valaki stikában nem imádkozik-e mégis azokért a betegekért, akikért a kísérleti terv szerint nem imádkoznak (a kontrollcsoportért). Így az a különös helyzet állhat elö, hogy egyes betegek az ellenimának (az "antikrisztusnak") köszönhetik gyógyulásukat. smiley

Hozzaszóló: bbernadett (Bejelentkezett IP)
Dátum: July 21, 2009 11:02AM

igen, ezek rendkivül heves erzelmek. angyalka. amihez biztosan meg is van a jogod, hiszen ez egy zsido forum, es egyszer mar irtam azt, hogy a zsido embereknek nagyobb az erzekenysegük ebben az iranyban. jogos. most az egyszer ha akarom ha nem, be kell latnom az erzes az indulat jogos. ez van.

Dátum: July 21, 2009 11:17AM

Angyalka!
egyebkent meg miert ne irhatna barki ide fogalmakat, amik elhangoznak a civil eletben, a jo zsidonak nem a dühevel meg a masik ostobasagara valo felhivassal, kellene helyre tenni a dolgot hanem mas megközelitessel. akarhogy is nezzük a dolgokat, a földkeregsegen nem mindenki nezi a vilagot, es dolgokat, a te "szemüvegeden " keresztül. söt nagyon sokan nem.
nem ertem miert okoz ez ilyen nagy problemat? talan en vagyok az elsö akitöl hallod ezt a szot? Igen? talan hazugsagot mondok amikor azt allitom, hogy igen sok ember nemet mond a holokauszt bizniszre? (es nem a holokausztrol volt szo) ezt vagy ezeket en talalom ki ? Bocsanat ha valakit megbantottam ezekkel a dolgokkal en nem akartam.

Dátum: July 21, 2009 11:35AM

??..:..---**** (többe nem leszek grafoman)

Dátum: July 21, 2009 11:39AM

Chatul!
egyebkent en a hiabavalosagot a garda ügyeire ertettem, vagyis inkabb nezem JJ.Rabbit nyúl kalandjait a secret fileban, vagy Lori nyulat mint hogy massal foglalkozzak. ezt akartam mondani,

Dátum: July 21, 2009 11:45AM

de hogy legyen egy kis öröm is, elhuzok melegebb eghajlatra, szo szerint, kis szerencsevel lehet hogy nem is kell hazajönni, legalabbis labon nem , föleg ha kijarasi tilalom idejen megis kedvem tamad szetnezni a nyomor negyedben.

Re: bbernadett
Hozzaszóló: angyalka (Bejelentkezett IP)
Dátum: July 21, 2009 12:03PM

Én nem vagyok zsidó.

A bocsánatkérésed meg mit ér, ha újra és újra és újra megteszed ugyanazt.

Azt írod, hogy senkit nem akarsz bántani, de tudatában vagy, hogy pontosan azt csinálod, mert különben nem kezdenéd olyan gyakran ilyesformán a mondataidat, hogy "tudom, hogy zsidó fórumon ezt nem kéne..."

Ha tudod, akkor miért csinálod mégis? Hülye vagy?

Re: bbernadett
Hozzaszóló: angyalka (Bejelentkezett IP)
Dátum: July 21, 2009 01:47PM

Elmesélem neked, mit müvelsz ezen a fórumon.

Koszos kézzel nyílt sebben turkálsz, miközben szenvtelenül magyarázod a fájdalomtól eltorzult arcú betegnek, hogy ha te lennél a helyében, valószínüleg hozzá hasonlóan rosszul éreznéd magad, de mivel nem te, hanem a sors alakította úgy, hogy nem a seb, hanem a koszos kéz tulajdonosa lettél, hát hatalmadban áll a turkálás. Te csak élsz vele.

És bár megszüntetni a fájdalmat te sem tudnád, könnyüszerrel enyhíthetnéd azt csupán azzal, hogy kihúzod a sebböl az ujjad, de erre nem vagy képes. Együttérzésre sem.

Az egyetlen, amire a beteg számíthat, az a bocsánatkérésed, szavak, amelyek bár a füléhez eljutnak, semmit sem segítenek rajta, mert te eközben is rendületlenül tovább túrsz. És még csak nem is gonoszságból, hanem fatalizmusból.
Erre vagy programozva.

Szerkesztve 1 alkalommal. Utolsó szerkesztés 07/21/09 02:11PM angyalka által.

Dátum: July 22, 2009 04:00PM

A gárda leleplezése nem hiábavalóság, mentalitásukban a patriotizmus sovinizmussá torzulásának felismerése nem is idöigényes. Akár két J.J. Rabbit epizód között is megtehetö.

Hozzaszóló: V.Balu (Bejelentkezett IP)
Dátum: September 16, 2009 09:49AM

Hali mindenkinek!
Chatul!
Mi a helyzet a Cosma üggyel? Szeretném ha tájékoztatnál, milyen gyorsan cselekedik a rendörség? Ott, ahol kamera rögzitette az esetet elméletben ugye meglettek a tettesek és szerinted a törvény majd el is itéli az elkövetöket (az igazit). Én továbbra is tartom, hogy egy veréb lesz elitélve ebben az ügyben.

A sorozatgyilkosság elkövetöit elkapták. Ebben az esetben sokkal gyorsabb volt a rendörség, pedig senki nem látta öket. Hogy van ez?

Aki tudja hivja fel Lászlót és beszélgessen vele, biztosan jol esne neki.

Mindenkinek további szép napot

Dátum: September 16, 2009 04:20PM

Szia Balu!

Marian Cozma.

udv:
chatul

Szerkesztve 1 alkalommal. Utolsó szerkesztés 09/18/09 06:32PM chatul által.

Hozzaszóló: V.Balu (Bejelentkezett IP)
Dátum: September 20, 2009 03:34PM

László üzente, hogy mindenkinek szép évet és mindenki szépre, jóra legyen jövóre bejegyezve

Hozzaszóló: leditke (Bejelentkezett IP)
Dátum: September 21, 2009 09:01AM

Balu, köszönöm, hogy hívtál. Aggódom Laci miatt. Kérlek add át üdvözletemet az újévre. Köszönöm.

Dátum: November 9, 2009 08:57AM

Mi van Lacival?

Hozzaszóló: Lilian (Bejelentkezett IP)
Dátum: November 23, 2009 05:00PM

Szia Leditke!

Ma beszéltem Lacival, korházban van, kezelik, próbáltalak elérni az iwiven, de nem sikerült, ott többet mondhatnék. Üdv. Lili

Dátum: November 25, 2009 03:47PM

Köszönöm Lilian,
itt is elmondhatod, mert mindenkit érdekel, hogy mi van Lacival. Nem járok az iwiwre, viszont Laci állapota érdekel. Kérlek add át neki a legnagyobb szeretettel küldött jókívánságaimat.

Köszönöm Edit

Hozzaszóló: Lilian (Bejelentkezett IP)
Dátum: March 9, 2010 01:14PM

Talán már tudjátok, de ha nem, március 8-án Raj Tamás rabbi örökre elment.
Engem nagyon megrázott, még csak 70 éves volt.
Sok könyvét olvastam, nagyon szerettem.

Dátum: March 9, 2010 07:03PM

Kiváló ember volt. Zichrono lebracha, azaz emléke legyen áldott.

Dátum: September 8, 2010 11:36AM

Shana Tova mindnyájotoknak!

Ugrás oldalra:  ElôzôElsô...111112113114115116117118119120121
Aktív Oldal:121 , összesen 121

Sajnálom, csak regisztrált felhasználok szólhatnak hozzá ezen a fórumon.
A Vitafórum a Phorum szabadszoftwarenek köszönhetően jöhetett létre. Köszönjük.