www.zsido.hu Kattintson a hirdetésre!
Vitafórum  
Figyelem, a vitafórum tartalmát moderátorok ellenőrzik. Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozza.

Ugrás Témához: ElôzôKövetkezô
Ugrás: Üzenet ListaÚj TémaKeresésBejelentkezés
Ugrás oldalra:  ElôzôElsô...111112113114115116117118119120121Következô
Aktív Oldal:119 , összesen 121
Re: Hírek
Hozzaszóló: laciduo (Bejelentkezett IP)
Dátum: April 6, 2009 03:08PM

Viszont ha az épületeket nem tudják megvenni az emberek mert nincs pénzük akkor a sok épület az enyészeté lessz.

Ha 14-.én Bajnai ur? bizalmat kap akkor a kisemberek erössen meghuzhatják a nadrág szíjjat. Most már én is az elörehozott választás híve vagyok had mutassa meg Viktor
hogy ö nem hazudik és fájdalom mentesen ki tudja vezetni az országot a válságbol.

Laci

Szerkesztve 1 alkalommal. Utolsó szerkesztés 04/06/09 03:09PM laciduo által.

Hozzaszóló: chatul (Bejelentkezett IP)
Dátum: April 6, 2009 08:06PM

Bocs a 1/2-reérthetöség miatt. Nem napjainkra és országunkra, hanem századunkra és világunkra gondoltam.

Aranykor: nem venni észre amig tart, az utókor azonban irigykedve tekint vissza

Hozzaszóló: V.Balu (Bejelentkezett IP)
Dátum: April 23, 2009 08:29PM

Szerintem is jobb lett volna az előre hozott választás. Igy több szavazatot kaptak volna a nyugdijasoktol. Most viszont szevasz van.
Ráadásul nagyon nagy esély van arra, hogy a FIDESZ elsöprö gyözelme mellett a Jobbik is beülhet a parlamentbe. A bent maradt MSZP tagok pedig jobb ha keményen felkötik a gatyájukat, mert szinte biztosan átturják az összes olyan ügyet, ami piszkálja a csőrüket a jobboldaliaknak.

De most erre mit mondjak? Ki kereste a bajt? Ki tette lehetövé, hogy totális jobboldali legyen a parlament? A tisztelt hülye honatyáknak, az olyan nagyképü majmoknak mint Horn Gábor vagy az olyan karrierista mocsok politikusok mint Kóka. Akkor majd röhöghet Horn is, gunyolhatja a többieket iközben el kellene gondolkodnia, hogyan tudtak egy régen 15-20% támogatottsáu pártbol 2% csinálni. Talán ezen kellene elgondolkodni és nem azon, hogyan tudják a még megmaradt pénz ellopni a választásokig.

Mi meg majd menetelünk megszoritástol megszoritásig és minden négy év elején azt hallgatjuk, hogy ismét meg kell huzni a nadrágszijat.

Dátum: April 23, 2009 08:32PM

A mult hét végén kiástuk, ezen a héten kedden és szerdán pedig bebetonoztuk az alapot. Két hét mulva már rakják a falakat. Reméljük készen lesz és ki is tudjuk fizetni majd a kölcsönt smiling smiley

Hozzaszóló: RamBam (Bejelentkezett IP)
Dátum: April 24, 2009 08:50AM

Az asszony szerint engem is elert a valsag. Vagy a gumi lett nagyobb....

Re: V.Balu
Hozzaszóló: angyalka (Bejelentkezett IP)
Dátum: April 24, 2009 11:22AM

"A bent maradt MSZP tagok pedig jobb ha keményen felkötik a gatyájukat, mert szinte biztosan átturják az összes olyan ügyet, ami piszkálja a csörüket a jobboldaliaknak."

Hát ez roppant valószínütlen, Balu.
Fordítva sem történt meg 2002-ben.
Nem gondolod, ugye, hogy a politikusaink 1máshoz való viszonyát (parlamenti tévéközvetítésen kívül) tényleg az ideológiai különbségek határozzák meg? Vagy az igazság kiderítéséhez való hozzáállásuk, nem pedig az anyagi érdekeik???

Korrupt országban élsz Balu, ahol még az ügyészség is ritkán tartja illendönek megpiszkálni a korrupt politikusok-, meg pártok ügyeit, tartozzanak azok bármely oldalhoz. A mi igazságszolgáltatásunkban az ilyesminek 1szerüen nincs hagyománya. Nem szokás, na.

Szerkesztve 1 alkalommal. Utolsó szerkesztés 04/24/09 03:27PM angyalka által.

Dátum: April 27, 2009 02:49PM

Angyalkával értek egyet egyik kutya másik eb.Ezenkivül mint a régi közmondás mondja
holló hollónak nem vájja ki aszemét.
Van egy olyan érzésem afidesznek azért sürgös az elöre hozott választás mert már olyan nagy a párt adóssága,hogy nem könnyü ujjabb forrásokat szerezni.
Vajonazok akik egy pártnak nemegész két vállasztási ciklus alatt 2 milliárdos adósságot halmoztak fel vajon .hogy vezetik ki az országot a válságból?

Balu szorítok,hogy minnél gyorsabban tul legyetek a ház bövítésén és ki tudd fizetni a kölcsönöket.

Laci

Szerkesztve 1 alkalommal. Utolsó szerkesztés 04/27/09 02:50PM laciduo által.

Re: laciduo
Dátum: April 28, 2009 01:53AM

Söt, Laci, kéz kezet mos, és különben is minden szentnek maga felé hajlik a keze.smiling smiley De azért szeretlek ám, a közmondásaiddal 1ütt (vagy inkább azok ellenére)...smiling smiley

Dátum: April 28, 2009 11:51AM

Viktor dakota közmondásainál talán jobbak azok amiket én írok smiling smiley

Laci

Szerkesztve 1 alkalommal. Utolsó szerkesztés 04/28/09 11:51AM laciduo által.

Dátum: April 28, 2009 08:47PM

"A halál semmi és a fájdalom semmi, de a gyávaság bün és a legnagyobb büntetést érdemli."

"Mindig hátrahagyott nyomainkról fognak megítélni az utódok."

Dátum: May 14, 2009 12:30PM

Most már van Bajnai csomagunk.Én ugy látom,hogy a mostani kormány is a kisemberek bőrét nyuzza le.Söt az uj személyi jövedelemado is a jobbankeresöknek kedvez nem a kis jövedelmüeknek.

Laci

Dátum: May 14, 2009 04:51PM

Laci, röviden ezt így mondanám: Meghalt Mátyás király. Oda az igazság. Ide az adósság.

Rájöttetek-e?:
Az elözö hozzászólásom közmondásai valóban dakoták. OV nem is idézte ezeket.

Re: chatul
Dátum: May 15, 2009 03:03PM

Kéne nyitni egy új témát, ahova mindenki berakhatná a kedvenc közmondásait, ha epp olyanja van.
Ezt úgy kéne, hogy az ember beszél, beszél, és amikor epp ellenállhatatlan vágyat érez, hogy a mondandójába szúrjon 1 közmondást, akkor hirtelen bezárja ezt a témát és kinyitja a másikat.
Nekem tök jó lenne, tudnám, hova ne menjek.smiling smiley

Dátum: May 15, 2009 03:05PM

Chatul, azok a föntiek szerintem nem közmondások. Abból jöttem rá, hogy nem kapott el tölük az émelygés.smiling smiley

Dátum: June 24, 2009 08:24AM

Az egész ház átalakitásnak 2 hónapja kezdtünk neki.
Mult hét szombatra tetö alatt van a házunk.
Azonban a mult hétre teljesen elfogyott a család összes pénze.
Nem kell félre érteni (minden nap amikor eszembe jut szegény apám nagyon fáj a hiánya), de most jol jönne apu félre tett pénze, havi adománya. Bementem az OTP-hez jelezve szeretnék helyszini szmlét kérni mert elfogyott a pénzünk.
Kijött az értékbecslö és mondotta kb 9 napja, hogy mivel nincs rajta tetö sorry.
Elég furcsák ezek a pénzintézetek. Közölték velem, hogy a költségvetésem 5,5 M. Ft ennek a 70% számlát kell vinnem.
Nem értésemet fejeztem ki a hölgynek mondván, hogy ha nekem van egy 10 M Ft-os költségvetésem és nekem szükségem van 1 M Ft-ra, akkor miért kell nekem további 6 M Ft-ról számlát vinnem az 1 M ft mellé?
Mi köze van egy pénzintézetnek ahhoz hogy mit vettem a többi pénzen?
Ezt nem értem.
Chatul ennek utána járhatnál.
Mert az rendben, hogy a felvett hitelröl adja számlát, mondván ezt a pénzt erre költöttem. De egy nem a pénzintézettöl származo összegröl miért kell számlát adnom. Nem az APEH az OTP nem?
Nos mindegy, halad a házépités, a gyerekek élvezik a szünidöt és folyton azon vannak, hogyan okozzanak idegösszeomlás a szülöknek.
Mindenkinek kellemes idötöltést, munkát kivánok és legyetek jok.

Ui: László mi a helyzet veled?

Dátum: June 24, 2009 11:09AM

Köszönöm kérdésed de sajnos semmijót nemírhatok magamról. Most jöttem ki a kórházból ahol 2 kissebb mütétet csináltak rajtam. Most a szövettani vizsgálat eredményét várjuk. hogy kiderüljön elvégezhetö e a következö mütét.

Laci

Dátum: June 24, 2009 02:25PM

Laciduo, gyógyulást és hasonlókat!

Re: laciduo
Dátum: June 25, 2009 12:26PM

Szívböl kívánom neked Laci, hogy megnyugtató legyen az az eredmény és mielöbb gyógyulj meg.

Hozzaszóló: bbernadett (Bejelentkezett IP)
Dátum: June 26, 2009 03:41PM

Laciduo!
miert kell müteteket elvegezni rajtad? ugyertem ha publikus lehet tudni, hogy mi törtent veled?
nem tudom ki hogy van vele, de en a korhazban lelkileg rosszul vagyok, a hematologus azt mondta , jo lenne ha kivetetnem a lepemet, mert ugy jobban lennek, es kis lep kivetelenel, kicsi az elhalalozasi rata, nem tudom de ilyenkor mindig felek, felek a halaltol, mint ismeretlentöl, es hogy ha I. szamon ker nem mindig felelek meg az ö elvarasainak.

Dátum: June 26, 2009 05:56PM

Tanulságos:
[index.hu]

Ugrás oldalra:  ElôzôElsô...111112113114115116117118119120121Következô
Aktív Oldal:119 , összesen 121

Sajnálom, csak regisztrált felhasználok szólhatnak hozzá ezen a fórumon.
A Vitafórum a Phorum szabadszoftwarenek köszönhetően jöhetett létre. Köszönjük.