www.zsido.hu Kattintson a hirdetésre!
Vitafórum  
Figyelem, a vitafórum tartalmát moderátorok ellenőrzik. Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozza.

Ugrás Témához: ElôzôKövetkezô
Ugrás: Üzenet ListaÚj TémaKeresésBejelentkezés
Ugrás oldalra:  ElôzôElsô...111112113114115116117118119120121Következô
Aktív Oldal:120 , összesen 121
Re: Hírek
Hozzaszóló: laciduo (Bejelentkezett IP)
Dátum: June 26, 2009 08:16PM

A hugyhójagomba több daganatot találtak a bal vesém kishijján leált. Elsö lépésben a bal vesémet egy csövel kivezették második lépésben hólyag tükrözést végeztek és szövet mintát vettek amitelküldtek szövettani vizsgálatra most annakaz eredményét várjuk. Ezen kivül alaboreredményeim is nagyon rosszak.

Laci

Dátum: June 26, 2009 08:22PM

chatul Írta:
-------------------------------------------------------
> Tanulságos:
Vajon a polgármester ur mikor fog elnézést kérni a vásdaskodásaiért.
A magyargárda és a jobbik bocsánatot fog kérni a megfélemlitési akciójuk miatt?
>

Laci

Hozzaszóló: chatul (Bejelentkezett IP)
Dátum: June 26, 2009 09:46PM

A polgármester nemur nem fog elnézést kérni, mert ö - azt mondta ö - nem is vádaskodott.
A magyargárda reakciójáról nincs hirem. A helyükben én bevállalnék egy megnyugtató felvonulást mikulásruhában, ajándékosztogatással - de semmi krampusz!

Hozzaszóló: bbernadett (Bejelentkezett IP)
Dátum: July 7, 2009 05:24PM

Laciduo!
probaltad mar az aloe vera termekeit, a natur gelt, az antioxidans tartalmu bogyoikat, dragak, de hatasosak. Nekem legalabbis segitettek több dologban. Ezek legalabb tisztak es leellenörizhetöek.

Dátum: July 7, 2009 06:33PM

még nem és nem döntöttem el, hogy melyik altrnativ gyógymódot fogom alkalmazni.

Laci

Dátum: July 8, 2009 06:02PM

sokan egyebkent a homeopatias modokra esküsznek. most mas:
nekem volt egy ismerösöm, 35e., aki p.f. daganatos volt, es kivettek az egesz belsö n.szerveit, még a hashartyajat is. hordtam neki ebedet, es neha lattam hogy mi mindent elkövet, azert hogy meggyogyuljon. a kemotol kihullt a haja, rosszul volt hanyingere volt, napra nem mehetett, elvekonyodott a böre, de maximalisan igyekezett betartani az orvos utasitasait. rengeteg vitamint es antioxidanst szedett a kötelezö gyogyszerek mellett, es nagyon sokat pihent es ivott asvanyvizet. az otthona tele volt irva es ragasztva megygogyulok, le fogom gyözni ...stb. cimszavakkal es parancsokkal. szörnyü egy harc volt, es en csak kivülröl lattam, nem áteltem. most jol van, mar csak megereösitö kezelesekre jar, tünet mentes. még fogyokurazni is volt ideje es ereje. lelkileg nagyon megerösödött, kemeny lett.

Dátum: July 10, 2009 06:04PM

nem tudom, hogy nekem mennyi eröm és kitartásom lesz de nem szeretném feladni.

Laci

Dátum: July 13, 2009 06:42PM

sokat segithet, a hitgyülisek, vagy karizmatikusok, gyogyitasa, es egyaltalan a tiszta szivü ember imaja, a beteg testverert. ez kedves I. elött. Jak level.

Dátum: July 13, 2009 06:48PM

de fontos hogy tiszta szivü legyen, mert csak az kedves az ur elött, mint ahogy a bölcs -ben, irja hogy nem ter be az isteni bölcsesseg tisztatalan szivbe.

Dátum: July 13, 2009 06:54PM

egyebkent van egy ujhart.i ferfi akinel 3-as rakot diagnosztizaltak, ö elment a hitgyülibe pedig katolikusnak született es elt, de ott meggyogyult, mert a szent szellem gyógyito ereje betert a lelkebe es a testet is meggyogyitotta. "Kegyes vagyok ahhoz, akihez akarok.."

Hozzaszóló: Lilian (Bejelentkezett IP)
Dátum: July 14, 2009 07:09AM

bbernadett Írta:
-------------------------------------------------------
> sokat segithet, a hitgyülisek, vagy
> karizmatikusok, gyogyitasa, es egyaltalan a tiszta
> szivü ember imaja, a beteg testverert. ez kedves
> I. elött. Jak level.

Kedves Barnadett!

Nem a hit gyüli, nem is a karizmatikus hívő, de még csak nem is az igaz hívő imája segít. Egyedül Jézus Krisztusban vetett hitünk segít minden területen.Jézus végzi a munkáját, de a "hit nélkül lehetetlen Istennek tetszeni".

Egyébként én is megtapasztaltam Isten gyógyítását az életemben, és még csak nem is imádkoztak értem!

Szerkesztve 1 alkalommal. Utolsó szerkesztés 07/14/09 07:11AM Lilian által.

Dátum: July 14, 2009 10:48AM

igen mint ahogy azt mar irtam egy masik topikban. egyebkent az eseted pedig igazolja azt amit itt irtam: "kegyes vagyok ahhoz akihez akarok.."

Dátum: July 14, 2009 10:52AM

egyebkent a katolikusoknal is van külön szertartas a betegert, pl a betegek szentsegeben, amit a pap mond el, es ad megerösitest hozza. nekem azert tetszik a hitgyülisek, es a karizmatikusok peldaja, valahogy jobban gyakorlo.

Dátum: July 14, 2009 11:02AM

szoval visszaterve a hitre, amit irtam mar egy masik topikban, most kiegeszitem: a hitböl fakado imadsag , üdvere lesz a betegnek...stb Jak 5,14. es most jön a lenyeg, sokat tehet az igaznak odaado könyörgese. 16 vsz. vagyis en ugy gondolom a gyüliben vagy a karizmatikusoknal, többen vannak akikre ra illik ez az igaz jelzö, akik tehetnek is erdemben valamit, embertarsaikert. es most mellözzük a szörszalhasogatast, hogy minden ima eler, I.hez es kegyelmet eszközöl, stb, mert itt en nem erröl beszelek, en konkretan a gyogyulast ertem itt.

Hozzaszóló: V.Balu (Bejelentkezett IP)
Dátum: July 16, 2009 09:24AM

Hahó ez egy zsido forum nem?

Egyébként Lászlónak kivánok sok eröt, kitartást, esélyt a gyogyulásra és a hosszu életre.

Minden segithet ami jo.
I. majd eldönti a dolgokat. En sztoritok neked öreg barátom és imádkozom érted is.

Dobd el nekem légyszives a posta cimedet Laci barátom SMS-ben jöhet vagy e-mail-ben.

Dátum: July 17, 2009 04:13PM

V.Balu!
Miert, a zsidok nem hisznek? Vagy öket elkerüli a betegseg?
most mas:
Azert csak visszajutunk az eredeti problemamhoz:
"imadkozom erted is"
en is imadkozom, es szoktam azokert is akik külön megkernek ra, csak nekem a problemam az, hogy mi van ha az imadkozo, pl: akar en, nem vagyok egeszen igaz, es nem mondhatom el magamrol, amit Hiszkija, (mikor az eleteert könyörög) hogy egesz szivvel szolgaltalak uram. ???

Dátum: July 17, 2009 04:25PM

azt hiszem fel kell az embernek verteznie magat I. igejevel, es imadsaggal. ugye nem kis mercet ad az Ur, "legyetek tökeletesek, amint M.atyatok is az" egyszer kiprobaltam,a napomat ugy kezdtem, hogy 3 ora hosszat imadsaggal töltöttem, szentirast olvastam, na ekkor valahogy, elertem ,hogy maskeppen nezzem a dolgokat, de ez sem volt jo mert olyan voltam mint aki alvajaro, a gondolataim folyton az urra iranyultak es, folyton imaszövegeket mormoltam megfeledkezve kötelessegeimröl, szinte majdnem szemlelödöve valtam. es egy fura eset kizökkentett, az allo autom nekiment a keritesnek ugy hogy közben atment a sancon is, felakadt a keritesre, es mindezt, egy 10 cm-es müanyag meghorpadasaval, semmi egyebbel (se lampa, se ajto). na mindegy.

Re: bbernadett
Hozzaszóló: angyalka (Bejelentkezett IP)
Dátum: July 17, 2009 05:05PM

"3 ora hosszat imadsaggal töltöttem"

Gondolkodással kellett volna inkább. Lehet, hogy akkor nem írnál le zsidó honlapra olyan kifejezést, mint a "holokauszt biznisz".

(Még mindig meg tud lepni a robotszerü érzéketlenséged és a végtelen bunkóságod, pedig lett volna már idöm ehhez hozzászokni.
De legaláb grafomán ne lennél...)

Hozzaszóló: chatul (Bejelentkezett IP)
Dátum: July 17, 2009 06:03PM

Kár a gözért. Amennyiben bb igazat mondott, nem pazarol ránk több idöt. smiling smiley

chatul
Hozzaszóló: angyalka (Bejelentkezett IP)
Dátum: July 17, 2009 07:19PM

Bár igazad lenne. Én azt kívánom, hogy húzzon el innen a jó büdös francba az összes agybajával 1ütt. Még a fejbörömet is rázza töle a hideg, szó szerint, mint amikor túl erös tormát eszek.

Ugrás oldalra:  ElôzôElsô...111112113114115116117118119120121Következô
Aktív Oldal:120 , összesen 121

Sajnálom, csak regisztrált felhasználok szólhatnak hozzá ezen a fórumon.
A Vitafórum a Phorum szabadszoftwarenek köszönhetően jöhetett létre. Köszönjük.