www.zsido.hu Kattintson a hirdetésre!
Vitafórum  
Figyelem, a vitafórum tartalmát moderátorok ellenőrzik. Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozza.

Ugrás Témához: ElôzôKövetkezô
Ugrás: Üzenet ListaÚj TémaKeresésBejelentkezés
Ugrás oldalra:  Elôzô1234
Aktív Oldal:4 , összesen 4
Re: mit szerettek a legjobban?
Hozzaszóló: bbernadett (Bejelentkezett IP)
Dátum: January 1, 2008 08:06PM

Az ünnepi menü is tetszett: föleg a desszert a rakoczi turos, es a ludlab szelet igazan finom volt.

Dátum: March 13, 2008 04:34PM

Sziasztok!
Mivel senki sem akar ide be írni irok én. Neha ugy erzem nagyon szeretem az ünnepeket neha meg ugy hogy alig varom hogy vege legyen. Jo egy kicsit megallni, elgondolkozni a tartalmat megelni, együtt lenni reg nem latott ismerösökkel.
Meg olyan finomakat lehet ilyenkor kesziteni és enni. (Mielött valaki ekitelne, bevallom tenyleg szeretek enni bar nincs mazsas sulyom.) az egyik kedvencem a giovanni salata, és nemreg hozott valaki egy pesti szamos m. cuk.-bol egy nagyon finom kétféle csokis kremmel töltött sütit, na ez kiütötte a mércét bennem. Bizton allithatom szereny eveim szama alatt, ilyen finomat meg nem ettem. Szoval csak kedvet akartam csinalni ,hogy mas is leirja hogy mit szeret a legjobban meg ha az nem is étel és nem kezzel foghato.

Hozzaszóló: V.Balu (Bejelentkezett IP)
Dátum: March 13, 2008 08:50PM

Én egyszerü parasz gyerek vagyok. Ha valaki nálam valamit el aakar érni akor a sorrend a következő:

1. Szilvásgomboc

2. Rántott szelet

3. Aranygaluska.

Hozzaszóló: chatul (Bejelentkezett IP)
Dátum: March 13, 2008 09:13PM

Balu, nem is tudtam, hogy iráni vagy!

A 'parasz' ugyanis perzsát jelent!! grinning smiley

Hozzaszóló: V.Balu (Bejelentkezett IP)
Dátum: March 14, 2008 06:25AM

+ t

Hozzaszóló: laciduo (Bejelentkezett IP)
Dátum: March 14, 2008 08:32AM

+t-ét még nem ettem grinning smiley ha valaki tudja a receptjét írja le.smiling smiley
Nálam kajába a hus az elsöhelyen van abból is a szárnyasoké az elsöség.
Szeretem a tésztákat is de ha tészta a kaja akkor nekem utánna ennem kel egy szendvicset amibe van sonka vagy egy kis felvágott.

Laci

Hozzaszóló: leditke (Bejelentkezett IP)
Dátum: March 14, 2008 09:39AM

Huh, az nagyon nehéz. Kis csirke fokhagymásan és aszaltszilvásan tarhonyával. Azt fogom ma csinálni, mert az anyu kedenve.

Hozzaszóló: laciduo (Bejelentkezett IP)
Dátum: March 14, 2008 10:53AM

Leditke az finom lehet habár én a tarhonya helyett inkább a nokedlit választanám.smiling smiley

Laci

Hozzaszóló: leditke (Bejelentkezett IP)
Dátum: March 14, 2008 03:45PM

Nokedli a pörihez jó.

Dátum: March 15, 2008 07:05PM

Sziasztok!
Az irasokat elnezve, magamet is beleertve nem dietazik senki sem. /a ferjem is igen kedveli a szilvasgombocot de en nem szeretem kesziteni mert maceras, viszont ha P.mama elkesziti ugy finom fahejasan,/ a sonka: most hetvegen a lanyomnak nagyon finom sparosat vettünk./ A kis csirke fokhagymasan-ban nekem is a tarhonya a furi de biztos nagyon finom lehet, szeretem ami gyümölcsökkel együtt van keszitve. Lehet hogy minden etelt szeretek? Na nem, a pacalt nem ennem meg es azt hiszem a birkagulyast sem, viszont szeretem a zuza pörköltet, ettem mar bekacombot polipot, rakot, özet vaddisz-ot, söt meg borzot is./a sargaborsofözeleket nem szivlelem./

Hozzaszóló: szabó ferenc (Bejelentkezett IP)
Dátum: June 27, 2009 09:01PM

a zsoltárokat, olvasni, és tanulni smiling smiley

Dátum: July 8, 2009 06:50PM

"Tapsoljatok mindnyajan, nemzetek, örvendezzetek I.-nek ujjongo szoval, mert az Ur felseges, rettenetes, hatalmas kiralya ö az egesz földnek." Zsol 47

Ugrás oldalra:  Elôzô1234
Aktív Oldal:4 , összesen 4

Sajnálom, csak regisztrált felhasználok szólhatnak hozzá ezen a fórumon.
A Vitafórum a Phorum szabadszoftwarenek köszönhetően jöhetett létre. Köszönjük.