Re: AZ ORSZAG MI VAGYUNK, VALTOZTATNI RAJTUNK MULIK
Hozzaszóló:
bbernadett (Bejelentkezett IP)
Dátum: July 14, 2009 07:32PM
nem is tudom hogy igazabol veve, mi szimpatikus bennük de egy biztos, en nem latom öket rasszistaknak, es fajgyülölöknek, de hozza teszem en nem is ismerem se a partot se a tevekenysegi körüket messzemenökig, de ezt mar emlitettem egyszer,csak azt tudom roluk amit mostanaban hallani lehet roluk es amit ök elmondanak magukrol pl az echo tv-ben hallottam , mert ugye a közszolgalati tv-ben az erem masik oldalanak nemsokszor van helye, csak a szelsősegeknek amit el kell itelni.
de valaszolva a kerdesedre Chatul, 2-3 dolog fogott meg a programjukban, de ezt is emlitettem az egyik a közbiztonsag rendbetetele, masik a kötelezö etika oktatas, a harmadik a gazdasagra vonatkozik. szoval azt hiszem ezek voltak szimpatikusak amikor elolvastam az ep v.utan a programjukat. bar tudom hogy egy zsido honlapon, nem tul kedves dolog, a jobbikot szimpatikusnak tartani, en mindenesetre nem vagyok sem zsido sem cigany gyülölö.
a holokauszttagadasrol: latatlanban mondom nem tudom melyik tag az aki tagadja majd utana nezek, egyebkent sok olyan ember van aki, nem-et mond a holokausztra, de nem a megtörtent esmenyekre, hanem ami utana kialakult belöle, az ugynevezett holokauszt bizniszre. en magam is lattam egy filmet egy L.o.i taborrol, amit utolag alakitottak at, es "rekonstrualtak" meg nem törtent esemenyeket.nyilvan ahol ember van minden megtörtenik, meg sem gondolom azt ebböl az egy vagy kettö kirivo esetböl hogy meg nem törtent lett volna, a holokauszt.