www.zsido.hu Kattintson a hirdetésre!
Vitafórum  
Figyelem, a vitafórum tartalmát moderátorok ellenőrzik. Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozza.

Ugrás Témához: ElôzôKövetkezô
Ugrás: Üzenet ListaÚj TémaKeresésBejelentkezés
Ugrás oldalra:  ElôzôElsô...23456789101112Következô
Aktív Oldal:10 , összesen 12
Re: AZ ORSZAG MI VAGYUNK, VALTOZTATNI RAJTUNK MULIK
Hozzaszóló: V.Balu (Bejelentkezett IP)
Dátum: February 10, 2009 06:11PM

Óvatosan a százalékokkal

Hozzaszóló: leditke (Bejelentkezett IP)
Dátum: February 10, 2009 06:13PM

Balu, hogy áll az építkezés? OK.?

Dátum: February 10, 2009 06:20PM

Itt Egyeken talán csak azok nem lopnak akik ben tülnek a hivatalban, vagy nagyon öregek.
MÁr az ioskolás gyerekek is tanulnak (lopni). smiling smiley

Viselkedni azt nem.

Persze. Nos egy érdekes történetet mesélek el.
Cigánybál valahol mo.
6 rendezö a so 100 emberrel szemben.
megérkeznek a sztárvendégek.
Bódi Guszti
Bango Margit
Gáspár Laci

Külön kikötés volt, hogy teljesen hermetikusan legyen elzárva za a sátor ahol öltöznek esznek. Nem akartak egyyzerűen találkozni a hétköznapi cigányokkal, pláne nem érintkezni.
Persze ezt csak a rendezőknek, bizt. öröknek mondták a szinpadon mindenki mindenkinek a testvére volt, világi cigány barátság.

smiling smiley

Dátum: February 10, 2009 06:45PM

Könyörgöm, bizonyára aki már forgott alvilági körökben annak nem kell ezerszer is elmondanom, hogy meg kell nézni a stricik, cigicsempészek, zsarolók, drogkereskedők népcsoportra vonatkozó %.

Nem hinném, hogy a tanárnő azt mondta a fiu gyerekeknek, hogy stricik legyetek, ne menjetek dolgozni stb...
Cigány iskola.
Nos erröl a hitgyüli jut az eszembe. Van itt egy srác, szinte mindenböl éppen csak átsegitették a 2 jegyre.
Mit ad a sors, abba hagyta a tanulmányait, mert egyszerüen reménytelen volt számára a szakmunkás biz. megszerzése.
Pesten szép országunk nagy fövárosában összefúúútta a szél a többi hitgyülis társával akik segitettek neki egy olyan iskolába járni, ahogy hitgyülis tanárok vannak.
Jézus szent képmása segitségével szinte kitünöre vizsgázott.
Persze nem mellékesen a mai napig nem képes nagyobb produkcióra mint régen.

Akkor most ki van becsapva? Kinek lett jó, hogy egy nagy hazugsággal jobb osztályzatot kapott mint az állami intézetben?

Azzal jobb lesz, hogy nem 2 hanem 4 jegyet adunk valakinek?

Könyörgöm, aki nagyon akar az még mai napig is talál munkát.
Persze rengetegen vannak akik inkább segélyt szeretnek kapni és a kocsmában elverni.
Az én hibám, hogy a velem egykoru környékbeli cigányoknak szinte egynek sincs szakmája?
Van egy kettö azok is inkább lányok. Talán bennük van egy kis késztetés arra, hogy elszakadjanak a merev régi szokásoktol és modern életet, életfelfogást sajátítsanak el.

Iskolára nincs pénz, óvodára sincs pénz, munkára sincs kedv.
Amire van: keresztelö, ha kijárta a 8 osztályt (mert most már buktatni sem lehet), eljegyzésre, lakodáréra.

erre viszont sok százezer, vagy millio jut.

Nos drága humanitáriánus barátaim, kérem valaki adjon erre magyarázatot.
Amig a kommunizmusban ingyé tanulhatott valaki és ott sem volt meg benne a késztetés, akkor most, amikor fizertni kell miért lenne?

Ha rómában jársz élj ugy mint a rómaiak vagy valami hsonló.

Miért kellene vajda rendszer?
Akkor az itt élö törököknek meg pasa rendszer kellene?
A szélsőjobban meg kellene az Árpád rendszer?

Nem azért van törvény, hogy akinek mo él, arra ennek az országnak a törvénye vonatkozik?

Ha nincs bünözés a cigányok között, ha nincs szervezett alvilág ahogyan azt a politika mondja, akkor drága ember társaim miért épitenek egyszerre 1-5 házat, miböl veszik meg a drága mercit, bmw vagy most nagyon menö audi terepjárokat?
Ilyen jol fizet a segély?

Nem kell nekem az ö pénzük én igy is boldog vagyok a saját körömben.

De ha egyszer, csak egyszer látnám hallanám, hogy ezek a szemetek akik bezsebelik a rengeteg milliot, adakoznának a szegények között, ismétlem csak egyszer, már másabb lenne a helyzet.

Szinte az összes cigány politikus ellen eljárás van sikkasztás miatt.
O de furcsa még ök sem segitik a saját testvéreiket.
Persze a többségi társadalom a hibás, mert nem vagyunk elég megértöek.
Itt a faluban tavaly felvetették a gazdák, hogy ha a rendörség nem tesz semmit, akkor majd a gazdák összefognak és szépen modszeresen eltüntetik azokat a személyeket a falubol akik nem tisztelnek senkit és semmit.
Egyböl nyilatkozott mindenki, hogy ez a falu rasszista stb...
Egy hónapig négy -öt police auto járta az utcákat és azért, hogy ne essen bajuk bevitték az összes nagyban játszo besurranot a börtönbe.
Mostanra szinte mind kint van és minden kezdödik elölröl.
Most majd az következik, hogy a vagyonos tulajok összeülnek és nem jelentik be a falugyülésen, csak egyre másra agyon ütik a nem kivánatos személyeket.

De most akkor mi legyen? A gazda a hibás mert már rongyosra beszélte a száját a rendörségen akik nem tesznek semmit a földjéröl meg szinte minden elhordanak vagy a raktárukbol, a rendörök akik nem tehetnek semmit mert ha elcsattan egy pofon akkor már rasszista az ember, a polgárörök akik ugyan láthatják a tolvajokat de meg nem állithatják vagy az elkövetök akik nem fogják fel, hogy ez nem helyes?

Dátum: February 10, 2009 06:51PM

Az, hogy valaki szegény még nem azt jelenti hogy mocskos.

Na most, menj végig egy átlagos szegény soron
Menj végig a cigánysoron.

Szembetünö a különbség

szinte egyböl felismerhetö a az a ház ahol szegény cigányok laknak.
Persze a gazdag is, mert ugye a köoroszlán az nem hiányozhat egyiktol sem.

Itt felélik a házat és még a tetöt is eltüzelik. Ha kell küldök fényképeket mindenkinek. Nem egy ház van.
Persze a gyerekek meztelenül mocskosan szaladgálnak az utcán.
Mi sem vagyunk gaztdagok de azért meg lehet nézni az én lakásomat az én gyerekeimet meg egy nem az enyéimet smiling smiley

Re: Balu
Hozzaszóló: angyalka (Bejelentkezett IP)
Dátum: February 11, 2009 12:35PM

„De most akkor mi legyen? A gazda a hibás...“

Ha egy orszagban a büncselekmenyeknek a tettesekre nezve nincsenek megfelelö következmenyei, akkor – az elkövetön kivül - az(ok) a hibas(ak), illetve bünös(ök)), aki(k) arrol tehet(nek), hogy

- nem müködik normalisan az igazsagszolgaltatas
- impotens, cselekves helyett pofazo rendörfönökök vannak pozicioban
- a rendörseg nem vegzi normalisan a dolgat
- a rendörök nincsenek elegen
- nincsenek rendesen kikepezve
- gyavak

Azaz a mindenkori kormany, a belügyminiszterium, a belügyminiszter, a törvenyhozok, az ügyeszseg es a birosag.

De semmikeppen sem a bünözökkel azonos szarmazasu, b örszinü, vallasu, allampolgarsagu, vagy cipömeretü nem bünözök.

Az pedig, hogy ez utobbit a magyar emberek nagy resze 1szerüen keptelen felfogni, szerintem egyenes következmenye annak a közönynek es/vagy kepmutatasnak, ahogyan a politikai elit, az ertelmiseg egy resze, es a sajto a ciganysag többsegtöl valo nyilvanvalo (es 60 ev szar politikajabol adodo) leszakadasanak problemajat kezeli.

Szerkesztve 4 alkalommal. Utolsó szerkesztés 02/11/09 11:22PM angyalka által.

Dátum: February 11, 2009 01:01PM

Tudod mire gondolok? Hogy a rendörség nem semleges és politika-mentes. Ameddig igy van, addig ez lesz....smiling smiley (erre voltak példák). Itt még nincs professional világ.

Re: Leditke
Dátum: February 11, 2009 07:39PM

"a rendörség nem semleges és politika-mentes"

Úgy érted, hogy nem magán gerillahadsereg? smiling smiley

Nekem ez kicsit közhelyszerüen hangzik, fejtsd ki bövebben légyszi, hogy megértsem, mire gondolsz.

Dátum: February 11, 2009 08:27PM

Nem belügy, hanem a rendészeti- és igazságügyi miniszérium. Úgy látszik, nagyon le vagyok maradva, bocs.

Dátum: February 11, 2009 10:06PM

"Mi sem vagyunk gazdagok de azért meg lehet nézni az én lakásomat az én gyerekeimet meg egy nem az enyéimet"

Légy hálás a sorsnak Balu, hogy nem putriba születtél. Ha oda születtél volna, nem biztos, hogy most lenne mire büszkélkedned. Persze az is elképzelhetö, hogy mégis, mert mostanára már a te házadon is lenne 1 pár oroszlán.
Sosem lehet tudni.

Dátum: February 11, 2009 10:12PM

angyalka Írta:
-------------------------------------------------------
> "a rendörség nem semleges és politika-mentes"
>
> Úgy érted, hogy nem magán gerillahadsereg?
>
> Nekem ez kicsit közhelyszerüen hangzik, fejtsd ki
> bövebben légyszi, hogy megértsem, mire gondolsz.

Közhelytöl írtózom a legjobban és nem hiszem, hogy nagyon hallottál tölem.

de megmagyarázom mire gondoltam: amikor a TV.-nél örjöngtek, ott is volt rendör (civilben), de a legszörnyübb nekem az volt, amikor a barátnöm mesélte, hogy hallotta, amikor a rendör azt mondta, nem baj, igazuk van. (ez másik rumlinál volt).

Dátum: February 11, 2009 10:21PM

átmentsmiling smileysmiling smileysmiling smiley

Dátum: February 11, 2009 10:38PM

Na tessék, akkor ezt még föl kell vennem a listámra (amiben azt részletezem, hogy ki mindenki hibás):

- akik lehetövé teszik, hogy szociopaták is elmehessenek rendörnek.

smiling smiley

Maga a rendörség nem lehet független a politikától.
Vagy igen, Mexikóban például. Ott nem parancsol nekik senki a drogmaffián kívül.

Szerkesztve 1 alkalommal. Utolsó szerkesztés 02/11/09 10:40PM angyalka által.

Dátum: February 11, 2009 10:52PM

angyalka, a rendörség nem lehet politikus. Ezt nem jól tudod. Mi lenne akkor? Minden kormányváltásnál rendörségi állománycsere? De ez nem is kérdés. A rendörségre a biztonság és rend tartozik, nem a politika.

Dátum: February 11, 2009 11:10PM

Nem nem, félreértesz, Leditke!
De most már, fáradt vagyok még gondolkodni is, majd holnap magyarázkodom!

Jóéjszakátsmiling smiley

Dátum: February 11, 2009 11:33PM

OK. megint átmentsmiling smiley

Dátum: February 11, 2009 11:52PM

Drága Leditke!

Szarul áll!

Még bele sem tudtunk kezdeni, mert a drága OTP eltökölte taktikázta az idömet.
Azután meg rá kellett jönnöm, hogy még a saját hitelemet sem akarják ide adni, csak az 50%-ot.
Abbol vettünk anyagot, most várjuk a jobb időt meg az erösebb forintot smiling smiley

Közben meghalt édesapám is, szegény.
Hálás vagyok neki, hogy felnevelt smiling smiley
Istennek meg azért, mert rendes, szerény, gondoskodó, vidám szülökkel áldott meg.

Remélem nyárra készen leszünk.

Dátum: February 12, 2009 09:52AM

részvétem a papád miatt, tudod a zsidók azt mondják: I wish You long life = hosszu életet kivánok Neked.

Hozzaszóló: laciduo (Bejelentkezett IP)
Dátum: February 12, 2009 12:37PM

Sajnos a rendörséggel addig bajok lesznek mig a politikus "urak" saját politikai érdekeik miatt mindent megtesznek,hogy béna bábként lehessen használni.

Laci

Dátum: February 12, 2009 04:09PM

Ugy ertettem Leditke, hogy rendörseg annyiban NEM semleges a politikatol, hogy a Magyar Köztarsasag (az allam) tartja fenn, nem pedig 1 maganvallalkozas, mint az örzö-vedö cegek peldaul. Es politikai felügyeletet is gyakorol felettük a rendeszeti (vagy mar a tököm tudja, hogy hivjak most) miniszterium. De a miniszter csak az orsz. rendör kap.-on keresztül adhat nekik utasitast.

De partsemleges kell, hogy l1en, meg befolyasmentes a politikatol, az igaz.

Ok., nem szereted a közhelyeket.
Laci viszont szereti öket, megint irt 1etsmiling smiley

Meg mindig azt gondolom, hogy csomo mindenki felelös azert, ha (hogy) nem müködik normalisan az igazsagszolgaltatas Magyarorszagon. Majd par evtized meg, aztan talan megvaltozik ez nalunk is. Talan...

Ugrás oldalra:  ElôzôElsô...23456789101112Következô
Aktív Oldal:10 , összesen 12

Sajnálom, csak regisztrált felhasználok szólhatnak hozzá ezen a fórumon.
A Vitafórum a Phorum szabadszoftwarenek köszönhetően jöhetett létre. Köszönjük.